Wat zeggen anderen?

"Een openhartig verhaal waarin je over haar schouder meekijkt"

Een openhartig verhaal waarin je over de schouder van Maaike meekijkt op haar bewogen jeugd en weg naar erkenning van zichzelf.Leer wat de impact is van misbruik en hoe je iemand nu juist wel of niet kunt steunen.
Vind(h)erkenning en handvatten om  jouw ervaringen een plek te geven in je leven.

Het boek boeide me, maakte veel indruk en heeft impact op de manier waarop ik denk en handel ten opzichte van het thema misbruik en mensen die misbruikt zijn.

 

 

Martine Baadenhuijsen

"Het ondenkbare onder woorden gebracht. Het onbespreekbare bespreekbaar gemaakt."

Ik heb de afgelopen jaren gezien hoe Maaike is veranderd, door haar ervaringen onder ogen te zien, op te schrijven en zelfs te durven delen met anderen. Ik heb gezien wat dat haar gebracht heeft aan kracht, zelfvertrouwen, zelfliefde, er mogen zijn met alles wat er is.

En ik gun iedereen met vergelijkbare ervaringen om die te onderkennen en een manier te vinden om ze deel uit te laten maken van de groei naar een prachtige, krachtige persoonlijkheid die gezien mag worden, met alles wat er is.

Esther van Berk

"Dit boek is zo realistisch en beeldend geschreven"

Er is moed voor nodig om iets wat lang geleden gebeurd is en traumatisch is aan te durven kijken. En ze is nog een paar stappen verder gegaan; ze heeft niet alleen een opleiding gevolgd op dit gebied, maar ze heeft haar eigen ervaringen rond haar misbruik ook op durven schrijven. Haar boek is zo realistisch en beeldend geschreven dat ik soms dacht dat ik in een film beland was en niet in een waargebeurd verhaal en op een manier dat je door blijft lezen.  Lees dit boek om van haar te leren hoe je om kunt gaan met seksueel misbruik en hoe je meer uit je leven kunt halen.

Marie-Louise Dechesne