Inloopavond

Elke eerste maandagavond van de maand.
Aanvang 19:30 t/m 21:00

..Ik dacht dat ik de enige was?

Heel lang had ik het gevoel, toen ik net achter mijn misbruikverleden gekomen was, dat ik alleen stond met mijn herinneringen, gevoelens, boosheid enz..

Ik durfde het er niet over te hebben. Dit kwam bij mij onder andere omdat ik het zelf eigenlijk niet kon geloven. Maar ook schaamte en onbegrip van ‘die ander.’ Zelfs mijn familie en vrienden nam ik niet in vertrouwen. Behalve mijn partner, hem vertelde ik soms mondjesmaat waar ik aan dacht en wat ik voelde.

Toen ik het voor het eerst naar buiten bracht en mijn omgeving erover vertelde, bleek het tegendeel waar te zijn. Mensen toonde begrip en snapte mijn worstelingen maar Echt begrijpen doen ze het niet. Maar de verademing kwam helemaal toen ik mijn ervaringen met deelgenoten deelde. Zoveel herkenning en begrip. Het was of er een rots van mijn schouders viel. Met deze ervaring in mijn achterhoofd, wil ik graag voor deelgenoten en hun omgeving ‘inloop avonden’ organiseren. Waar we onze ervaringen kunnen delen en kunnen bespreken hoe we er mee omgaan en mee om zijn gegaan. Dit zal elke 1ste maandag van de maand van 19:30 t/m 21:00 plaatsvinden, in een kleine groep van maximaal 5 personen in mijn atelier.

Aanmelden?

Gezien de gevoelige aard van deze bijeenkomst kun je jezelf opgeven via: maaike@bloemsmacreatieveverwerking.nl, onder vermelding van de maand van de inloopavond waar je bij aanwezig wil zijn.

Je ontvangt een bevestiging van deelname. Vind je dit nog te lastig, of wil je eerst kennis met me maken of…., is een 1op1 gesprek is mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

Je bent van harte welkom.

Liefdevolle groet,

Maaike Bloemsma

Maaike Bloemsma

Adres:
Griede 15
2451 ZC Leimuiden

Kosten: € 5,-
(incl. koffie, thee en iets lekkers)